This new 5 star restaurant in the city of Irvine, CA was designed with a warm urban rustic flair. The dark wood floors are offset with white countertops and white oak wood throughout.   Above the central booth seating is a custom chandelier / sculpture with over 2,000 individual rods that shimmer in the light against a black ceiling. Several custom 2 meter high water features mark the transition between the indoor and outdoor dining areas.  Additionally, the main transition between the bar area and the dining area is marked by a floor – to – ceiling wine wall with a changing display of selected wines.

Design: 2016
Location: Irvine,  California
Area Remodel: 1,105 square feet
Structural Engineer: Koosha Engineering
MEP: Circa Domini International
Design Team: Michael Fox, David Miller
Client: Private Owner
Status: Finished